Kedves Partnerünk!

Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek az általunk forgalmazott VIVAMAX egészségmegőrző, wellness, fitness és szépségápolási eszközöket valamint egyéb kiegészítő termékeinket.

Közel 20 éves fennállásunk óta cégünk megszilárdította helyzetét Magyarország egészségmegőrző piacán, és folyamatosan törekszünk arra, hogy mind minőségben, mind szolgáltatási színvonalban a maximumot nyújtsuk pont úgy Önnek, mint vásárlóinknak és viszonteladóinknak.

Viszonteladónkként Ön is megmondhatója, hogy a 21. század nagy kihívása az egészségünk megőrzésében és a tudatosságban rejlik. Kiemelt célunk, hogy termékstruktúránk lefedjen mindazon igényt, ami az egészség utáni vágyból, tudatos életvitelből és a betegségek megelőzéséből fakad. A piaci igényeket folyamatosan nyomon követve fejlesztjük termék választékunkat, ez évi újdonságaink között is megtalálható minden, amit a vásárlók szívesen látnak az üzletek polcain. Fontos szempont termékeink kiválasztása során a minőség, a könnyű kezelhetőség és a design, de mindenek előtt a legfontosabb, hogy vásárlóink szeressék kínálatunkat. Mivel is szolgálhatnánk ki őket jobban, mint sem azzal, hogy olyan termékeket kínálunk, amikre igazán vágynak?!

Termékeink méltán állják meg a helyüket az egészségmegőrzés, fitness, wellnes piacán: mérőeszközeink segítik az egészségi állapotunk nyomon követését, fitness és alakformáló szortimentünk a sportolni, mozogni, formálódni vágyókat szolgálja ki, míg masszázs készülékeink az otthoni kényeztetésre vágyók figyelmét kelti fel.épület

Idősek és fiatalok egyaránt megtalálják az életvitelükhöz megfelelő terméket; a mágnes terápia hívei választhatnak ízületi szorítóinkból vagy mágneses ékszereink közül, sportolók figyelmébe ajánljuk sport szorítóinkat és gyógynövényes krémjeinket, míg a legkisebbek egészségét Béka formájú párásítónk biztosítja. 

Mit nyújtunk még Önnek?

A 21. század technikai fejlődése tette lehetővé, hogy házhoz vigyük az egészséget.

  • Új webáruházunk az Önök kényelmesebb kiszolgálása végett hoztuk létre, percek alatt leadhatja rendeléseit, és akár már másnap átveheti előzőnapi rendeléseit. Folyamatosan nyomon követheti számláit, rendeléseit, láthatja, hogy a megvásárolni kívánt termék milyen áron érhető el az Ön számára, és hogy az adott termék elérhető-e.
  • Ügyfélszolgálatunk a hét minden munkanapján készséggel áll a rendelkezésükre elérhetőségeink bármelyikén!
  • Saját szakszervizünk gondoskodik róla, hogy a reklamációkat szakszerűen kivizsgálhassuk, és minden műszaki meghibásodásból adódó problémát a leghatékonyabb módon kezelhessünk!
  • Termékeinket majdnem minden esetben saját készítésű, magyar nyelvű dobozban, és magyar nyelvű használati útmutatóval vásárolhatja meg tőlünk!*

 

 

*A tengeren túlról importált termékeinkhez készítettünk saját, magyar nyelvű dobozt. Amennyiben többet szeretne megtudni, kérem, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Elérhetőségeink:

Ügyfélszolgálatunk

Vivaldi Kft.

2120 Dunakeszi, Pallag utca 37.           info@vivaldi.hu
06-1/889-9080
Skype: vivamax.info

  Szerviz ügyintézés

 

panaszkezeles@vivaldi.hu

06-1/889-90-78


 

 

Forgalmazott márkáink