Jade mágnes ékszerek

Mi a mágnesterápia?

A mágnesterápia világszerte ismert és elismert kiegészítő egészségügyi kezelés, amelyet többek között mozgásszervi panaszokra, gyulladásokra és fájdalom csökkentésére használnak.
Már 3500 évvel ezelőtt, az ősi kínai gyógyászatban sikerrel használták fájdalomcsillapításra, ebből az időszakból származik a legrégebbi írásos bizonyíték a mágnes gyógyító hatásáról.

Alkalmazták Egyiptomban, az ókori görögök és a perzsák is - utóbbiak görcsoldásra és a köszvény panaszainak csökkentésére.

A mágnesterápián belül megkülönböztethetünk elektromágneses és permanens (állandó) mágneses kezelést. A mágnesterápia a vér hemoglobin alkotóelemével kölcsönhatásba lépve élénkíti a vérkeringést, ezáltal oxigéndúsabb vér áramlik az ízületekhez.
A mágneses termékek alkalmazása a tapasztalatok szerint meggyorsíthatja a gyógyulási folyamatot, segítheti a lokális fájdalomcsillapítást és gyulladáscsökkentést.
A mágnesterápia óriási előnye, hogy sok egyéb gyógymóddal szemben mentes minden mellékhatástól, ezért is hívják un. „szelíd gyógymódnak”.

Jade
Egészség és elegancia

Ha Ön szereti a szép ékszereket és szeretne egészségesebben élni, őrizze meg szervezete természetes egyensúlyát mágneses/ionos ékszerek viselésével! A mágnes erejében Kleopátra is hitt. Ő maga is mágneseket viselt a homlokán, hogy lassítsa az öregedés jeleit és megőrizze szépségét. Az elmúlt húsz év mágnesterápiával kapcsolatos kutatásai vezettek többek között a mágneses ékszerek kifejlesztéséhez, melyek viselőik szervezetében segítenek szinten tartani a mágneses kölcsönhatást. A Jade mágneses ékszerek a 2000 gauss erősségű neodímium mágneseken kívül olyan ásványi anyagokból készült korongokat is tartalmaznak, melyek koncentrált formában bocsátanak ki magukból jótékony hatású negatív ionokat és távoli infravörös sugarakat. Az ékszerekbe ágyazott germánium segíti a kerámia korongok révén létrejött negatív ionok hatékonyabb beépülését és hasznosulását a szervezetben. Jade ékszereink rozsdamentes acélból készülnek, egyes modellek díszítéséhez cseh kristályokat használunk! 

Hasznos tippek

  • Amennyiben mágneses termék felhelyezésének első napjaiban a tünetek átmeneti erősödését érzi, az teljesen természetes jelenség, ne rettentse el a használatától. Ez minden bizonnyal arra utal, hogy a kedvező élettani hatás elindult.
  • Fontos tudni, hogy a mágnesterápiát egyes gyógyszerkészítményekhez hasonlóan mindig kúraszerűen kell alkalmazni, néhány hetes használat után 1-2 hét szünet javasolt. Ezzel kapcsolatban kérjük minden esetben olvassa el a termék használati útmutatóját!
  • Javasoljuk, hogy mágneses termékek összehasonlításakor mindig vegye figyelembe a termékek Gauss értékét, mert ez fontos ismérve lehet a termék hatékonyságának!

 

Forgalmazott márkáink