CrazyFit SuperSlim készülék
CrazyFit SuperSlim készülék CrazyFit SuperSlim készülék CrazyFit SuperSlim készülék CrazyFit SuperSlim készülék CrazyFit SuperSlim készülék CrazyFit SuperSlim készülék
CrazyFit SuperSlim készülék
GYVF8
CrazyFit SuperSlim készülék

CrazyFit SuperSlim készülék

GYVF8 cikkszám
12 hónap garancia
Az otthoni fitnessgépek új dimenziója. Kialakításának köszönhetően a legkisebb lakásban is elfér.
 • Tartozékok
 • Hasonló termékek
Az árakhoz és vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be!

VIVAMAX CRAZY FIT SUPER SLIM
A 21. század trénere

A Vivamax CrazyFit Super Slim fitness készülék a Vivamax egészségmegőrző termékcsalád oszlopos tagja. A vibrációs trénerek korunk legnépszerűbb otthoni alakformáló, fogyasztó és terápiás eszközei, hiszen segítségükkel komolyabb megerőltetés nélkül és viszonylag rövid idő alatt szabadulhatunk meg túlsúlyunktól, vagy formálhatjuk, feszesíthetjük testünket.
A Vivamax CrazyFit egy megbízható, stabil vibrációs gép, sok funkcióval és beállítási lehetőséggel. A Vivamax márka évtizedes egészségmegőrző tapasztalata és műszaki háttere garancia a termék kiváló minőségére!

Mi a különbség a Crazy Fit és a Crazy Fit Super Slim között?

crazy hasznalatiA Crazy Fit Super Slim a Crazy Fit vibrációs tréner továbbfejlesztett változata.

Nem rendelkezik karokkal, így abszolút megfelelő választás azoknak, akiknek kevés tároló helyük van otthon. A készülék csupán 14 cm magas, így akár ágy alatt is tárolható. A készülék tartozéka egy távirányító, aminek köszönhetően nem kell hajolgatni a gép ki- bekapcsolásához. További tartozék két gumikötél, amit a készülék két oldalára lehet és csatlakoztatni, hogy még hatékonyabban edzhessük a karunkat, vállunkat, széles hátizmunkat. A készülék alján kis kerekek találhatóak, amik edzés közben nem zavaróak, viszont segítik a termék mozgatását. Hatásmechanizmusa ugyanaz, mint a Crazy Fit vibrációs tréneré, billenő mozgást végezve készteti izmainkat akaratlan mozgásra, ezzel erősítve azokat.

Mire jó a Crazy Fit Super Slim vibrációs tréner?

A Crazy Fit Super Slim megoldást kínál egy mai népbetegségre, a mozgáshiányra, amire visszavezethető sok betegség, és a népesség túlsúly problémája is.

 Rövid idő alatt, kényelmesen, otthonunkban, mégis hatékonyan mozgatja át az egész testet, munkára készteti az izmokat, beleértve a core izomzatot is. Használatával nagymértékben javulhat az általános kondíció, jó eséllyel megelőzhetőek a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is rendkívül hatékony segítség lehet.

A vivamax Crazy Fit Super Slim 10 perc alatt egy körülbelül 45-50 perces edzésnek megfelelő izommunkát végeztet Önnel. Ennek oka a gyors, billegő mozgás, ami során az izom összehúzódások száma olyan nagy, hogy 10 perc alatt is annyira megdolgoztatja az izmokat, mint egy 50 perces edzés során. Az izom összehúzódások akaratlanul jönnek létre, mivel a készülék a szervezet automatikus egyensúly-megtartó, helyzetérzékelő reflexeit használja fel. Használata kevésbé fárasztó, mint a hagyományos edzéseké, és nem kell hozzá akkora motiváció és akaraterő sem. Nem terheli a szívet és az ízületeket olyan mértékben, mint például a súlyzós edzés vagy futás. Mindezek miatt a vibrációs tréner nagy túlsúllyal rendelkezőknek és idősebb korosztálynak is bátran ajánlható. 

Miért van szükség vibrációs trénerre?

Rohanó világunkban nem jut elég idő a mozgásra, sportolásra. Szinte egész nap ülünk, mindössze a népesség 10-15%-a sportol rendszeresen. A többség szinte egyáltalán nem végez aktív testmozgást, aminek következtében súlyos egészségügyi problémák alakulhatnak ki. A mai népbetegségek zöme a mozgáshiányból fakad.

A mozgáshiánynak súlyos következményei lehetnek:

 • Immunrendszer betegségek
 • Folyamatos fáradtság, rossz kondíció
 • Ízületi megbetegedések
 • Magas koleszterint szint, magas vérnyomás
 • Szív és érrendszeri megbetegedések
 • Rossz bélműködés
 • Túlsúly

Fontos azonban megjegyezni, hogy a Crazy Fit Super Slim-et  azokban az esetekben javasoljuk használni, amikor a hagyományos sportolás nem vagy nehézkesen lehetséges (pl. nagy túlsúly, rossz kondíció, ízületi problémák, túlterheltség és időhiány).

A Crazy Fit Super Slim működési elvecrazy hasznalok

A készülék billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, a core izomzat pedig akaratlanul is folyamatosan az egyensúlyi állapotra törekszik. Ezt hívják helyzetmegtartó reflexnek. Fontos azonban, hogy az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheljük meg.

Kinek ajánljuk a Crazy Fit Super Slim vibrációs trénert?

 • Fogyni vágyó hölgyeknek, uraknak
 • Az idősebb korosztálynak
 • Irodai ülőmunkát végzőknek
 • Fizikai munkát végzőknek
 • Sportolóknak
 • Stresszes és időhiánnyal küszködőknek

A Crazy Fit Super Slim hatása

Egy alkalom után már érezhető, hogy a vér- és nyirokkeringésre serkentően hat a készülék: használat után bizsergést érezhetünk a testünkben. A bőr alatti kis kapilláris erek is megnyílnak: A bőr viszkethet, hiszen a használat érezhetően fokozza a véráramlást.

Néhány alkalom után már érezhető egy általános közérzetjavulás is, frissebbnek, energikusabbnak érezheti magát akár egész nap.

Néhány hónapos rendszeres használat után akár márcentiméterekben is mérhető és jól látható lesz a változás. Az izmok tónusosabbak, feszesebbek lehetnek, a narancsbőr csökkenhet. A vibrációs tréner hosszú távú, legalább 3 hónapos rendszeres (heti 4-5 alkalom) alkalmazása szükséges ahhoz, hogy kialakuljon egy olyan szintű keringésjavulás, ami a következő főbb területekre gyakorol pozitív hatást:

 • Vér-és nyirokkeringés: A használat során, az izmok gyors és folyamatos összehúzódása révén, egy automatikus keringésjavulás jön létre az egész szervezetben. A vér oxigénszintjének növelése által javítja a közérzetet, növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert. A készülék rendszeres használata javítja az ízületek vérkeringését, ami csökkenti az ízületi kopás valószínűségét.
 • Izmok, core izomzat: A készüléken állva elsősorban az izmokra hatunk. Sorozatosan összehúzódik és elernyed szinte minden izmunk, elősegítve az izmokban is a keringésjavulást.

A Crazy Fit Super Slim rendszeres használata kedvezően hat továbbá a csontokra, a kötőszövetekre és a belső szervi működésre.

A készülék jellemzői:

 • Egyedi, ergonomikus dizájn, eredeti, áramvonalas formával.
 • Maximálisan biztonságos, stabil
 • 1-10 percig állítható programidő
 • LCD kijelzős egyszerűen kezelhető kezelőpanel, melynek segítségével egyszerűen önálló edzéstervnek alakíthat ki.
 • 3 előre beállított program közül választhat. 
 • 20 sebességfokozat
 • Tapadó korongok segítségével jól rögzíthető
 • A rászerelt kerekek segítségével könnyen mozgatható, a méretének köszönhetően könnyen elhelyezhető.
 • Túlfeszültség elleni védelem
 • Sztatikus elektromosság elleni védelem
 • Távirányítóval működtethető: távirányító hatótávolsága 2,5 m.

Műszaki adatok

 
Bemeneti feszültég 220-240 V
Frekvenciatartomány 50-60 Hz
Teljesítmény 200 W
Amplitúdó 0-10 mm
Sebességtartomány 1-20
Választható programok 3
Kijelző program, idő, sebesség
Méretek (hxszxm) 750 mm x 430 mm x 140 mm
Maximum teherbírás 100 kg
Súly 18.5 kg

 

 

 

 

Hasonló termékek

QMED Gym Ball 55cm
GYQGYM55
QMED Gym Ball 55cm
Az árakhoz és vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be!
QMED Gym Ball 85cm
GYQGYM85
QMED Gym Ball 85cm
Az árakhoz és vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be!
QMED Gym Ball 45cm
GYQGYM45
QMED Gym Ball 45cm
Az árakhoz és vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be!
Hasizom gép szivacs szett
GYVFL02SZ
Hasizom gép szivacs szett
Az árakhoz és vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be!

Az előbb néztem

Forgalmazott márkáink