Anatomic Help

 

 

 

 

 

 

Az Anatomic Helpet 1996-ban alapították Görögországban. Saját, 7000 m2-es gyárukban kiváló minőségű ortopédiai és sportorvosi termékeket gyártanak.
Több, mint 250 féle termékkel rendelkeznek, mindent a nemzetközi standard-oknak eleget téve terveznek meg.
A több fős fizioterapeuta és fizikus csapat különösen ügyel az anyagok és a design kiválasztására, mind funkció, mind a küllem tekintetében.

 

A cég rendelkezikISO 9001:2008és ISO 13485:2003tanúsítványokkal, valamint CE minősítéssel
Termékeiket az EU-ban, Görögországban gyártják.

 

Minden Anatomic Help termék elszámolható egészség péztárra.
 

 

Az ízületi szorítók létjogosultsága a mai világban megkérdőjelezhetetlen:

"Sokat ülök a számítógép előtt, és a rengeteg gépelés megviseli a csuklómat. Eleinte szokatlan érzés volt a szorító pánt viselése. Azonban a nap folyamán egyre jólesőbben melegítette a csuklómat, a korábban tapasztalt ízületi fájdalmaknak pedig nyoma sem volt.”

"Bár nem volt nagyobb gond a térdemmel, a súlyom, illetve a régebbi megerőltetések miatt sajnos időnként fájdogált, sőt be is dagadt. Emiatt nehezebben terheltem a lábamat, amivel persze elkerültem azt is, hogy az izmok megerősödjenek. Kellett egy-két hét, míg megszoktam a térdszorító viselését, hamar rájöttem azonban, hogy a legideálisabb, ha a konditermi edzések mellett sétához,futáshoz is használom. A stabiltartás nagy biztonságérzetet adott, az enyhe nyomás pedig segített abban, hogy ne dagadjon be a térdem. Ma már nem tudom elképzelni úgy az edzéseket, hogy nincs velem a térdrögzítő.”

„Kisebb sérülések esetén szinte teljesen tünetmentessé varázsolhatjuk magunkat egy jól felhelyezett bandázzsal vagy szorítóval. Ettől még persze nem szabad ugyanúgyneki esni a súlyoknak, mint normál esetben, de fokozott óvatosság mellett szinte100%-os edzést végezhetünk. Sokan már a megelőzéshez is használják őket, stabilizálják az ízületeket és a szalagokat.”

Kínálatunkban talának többek között térd-, csukló-, könyök-, derék- és bokaszorítót is többféle méretben!

 

 

 

Főbb ízületi szorítóink és talpbetéteink méretezése:

 

Forgalmazott márkáink